Saturday 8 February 2014

My Way (Rou)

     Am ajuns aici. Maine am Coborarea Olimpica. Antrenorul meu imi povesteste mereu cum se fac lucrurile in Austria. Educatia care o primesc sportivii. Totul se face pas cu pas. Absolut totul. Inclusiv competitiile. FIS - Cupa Europei - Cupa Mondiala - Olimpiada. 99% dintre sportivi fac asta. Cu exceptia care confirma regula. Nu ma intelegeti gresit, nu este o scuza. Nici pe aproape. Sunt in acea elita de 50 de oameni care maine isi vor da drumul in Coborare. Chiar numarul 50. Misto. Pentru cei ce nu cunosc foarte bine ce inseamna proba de Coborare, asta este: http://www.youtube.com/watch?v=8-NL-iby9zY. O sa va arat si o poza de la al doilea antrenament de coborare, cel de ieri. Cea mai mare cazatura de pana acuma. Cam 130 km/h aveam.


     Multumesc tuturor pentru sustinere. Trebuie sa fiu sincer. Ieri 7/2/2014 am deschis facebookul si am fost coplesit. Coplesit de mesaje de la oameni care ii cunosteam si oameni care nu. Foarte multe. Incredibil. Asa ca am inchis internetul. Conteaza extraordinar de mult pentru mine acest suport fantastic. O sa raspund la toata lumea (si pe what's upp) dupa ce termin cu cursa de maine. Trebuie sa am capul limpede.

     Cursa va fi in direct pe TVR 2 de la ora 9:00.

     You'll Never Walk Alone.

6 comments:

  1. Te iubim!Ai grija :)

    ReplyDelete
  2. Bine ioaneee, poti ioaneee, esti cel mai bun ioaneee!!!!

    ReplyDelete
  3. Bravo! Ai coborat bine. Nu te opri! Succes!

    ReplyDelete
  4. Felicitari, ai terminat cursa olimpica, nu e putin lucru!
    Am citit ca iti doreai sa iesi sub 10 sec delay, dar azi a fost nebunie acolo.

    ReplyDelete
  5. E bine sa vezi ROMANI la Eurosport. Felicitari si bafta mai departe. Poti sa ignori titlurile de genul romanul a fost penultimul........In conditiile in care in tara nu ai unde sa te antrenezi iar pentru antrenamente externe nu are cine sa te sustina, insai calificarea la olimpiada este o realizare notabila. O sa ai ce povesti la copii.....

    ReplyDelete
  6. Felicitari!!!! Am asteptat sa vad coborarea, ai fost genial!

    ReplyDelete